ACTUALITATE 18 decembrie 2009

Profesorii primesc bani de cărţi

de Covasna Media | 577 vizualizări
Aceştia trebuie să se grăbească să cumpere până la sfârşitul anului 18dec2009-cartiCadrele didactice din judeţ care au depus până la data de 1 noiembrie 2008 cereri pentru a beneficia în anul 2009 de programul guvernamental Euro 100, pentru achiziţii de cărţi specifice şi materiale didactice, mai au la dispoziţie până la sfârşitul anului să le cumpere şi să se prezinte la şcoală cu chitanţa, bonul fiscal sau factura, pentru a ridica cei 130 de lei care revin pe persoană.

Aceştia trebuie să se grăbească să cumpere până la sfârşitul anului

18dec2009-cartiCadrele didactice din judeţ care au depus până la data de 1 noiembrie 2008 cereri pentru a beneficia în anul 2009 de programul guvernamental Euro 100, pentru achiziţii de cărţi specifice şi materiale didactice, mai au la dispoziţie până la sfârşitul anului să le cumpere şi să se prezinte la şcoală cu chitanţa, bonul fiscal sau factura, pentru a ridica cei 130 de lei care revin pe persoană.

Şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Keresztely Irma, a anunţat că ieri a intrat în contul Inspectoratului 33% din contravaloarea a 100 de Euro, prin care cadrele didactice îşi pot achiziţiona cărţi şi materiale didactice.

„Practic, până la sfârşitul anului, fiecare cadru care a depus cerere la acest program, până la 1 noiembrie 2008, trebuie să cum­pere cărţi, materiale didactice şi cu chitanţa, bonul sau factura să meargă la şcoală pentru a lua banii, 130 de lei de persoană”, a afirmat Keresztely Irma.

În judeţul Covasna au depus cereri până la 1 noiembrie 2008 un număr de 2.927 de cadre didactice.

Ana Sidon

Sursa foto: clickpentrufemei.ro

Teme articol: bani profesori carti
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Livia, 20 decembrie 2009
e ciudat,saracii profesori. mi se pare onorabila intentia de a'i ajuta sa cumpere carti.cand cartile sunt scumpe si ei, bugetari fiind, nu au cine stie ce venituri. insa cred ca ei ar aprecia daca citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.