ACTUALITATE 14 noiembrie 2008

Primarul îşi modernizează biroul

de Covasna Media | 728 vizualizări
Liderii PD-L îl acuză pe acesta că se gândeşte la confortul lui, înaintea sărăciei

Preşedintele Organizaţiei de Tineret PD-L Covasna şi candidat pentru Camera Deputaţilor în colegiul din Sfântu-Gheorghe, Dan Suciu, susţine că în loc să se preocupe mai mult de sărăcia cu care se confruntă populaţia oraşului, primarul Antal Arpad se ocupă de renovarea propriului birou, în care a investit până acum peste 40.000 ...

Liderii PD-L îl acuză pe acesta că se gândeşte la confortul lui, înaintea sărăciei

Preşedintele Organizaţiei de Tineret PD-L Covasna şi candidat pentru Camera Deputaţilor în colegiul din Sfântu-Gheorghe, Dan Suciu, susţine că în loc să se preocupe mai mult de sărăcia cu care se confruntă populaţia oraşului, primarul Antal Arpad se ocupă de renovarea propriului birou, în care a investit până acum peste 40.000 de lei. „Aceşti bani sunt folosiţi pentru confortul lui, din bani publici, dar confortul cetăţeanului nu pare să-l intereseze. Îl invit să-şi revizuiască atitudinea şi să vină cu proiecte concrete, pentru că varianta sărăcie ori plecaţi nu este una viabilă”, a spus Suciu. Potrivit Primăriei, până în prezent s-au cheltuit pentru renovarea biroului primarului Antal Arpad 42.230 de lei, pentru tencuiala pereţilor, zugrăveli şi altele, iar spaţiul ar urma să fie şi mobilat. Fostul primar din Întorsura, Gheorghe Baciu (PD-L), apreciază că este foarte des să renovezi un birou la doi ani.

Amenajarea era necesară

Pe de altă parte, primarul oraşului, Antal Arpad, a declarat că problema amenajării biroului primarului se impunea, atâta vreme cât în acel birou sunt primiţi cele mai diverse categorii de cetăţeni, de la oameni cu probleme până la miniştri şi şefi de stat. Antal Arpad spune că renovările pe care le face nu le ia cu el acasă, ci rămân în Primărie pentru uzul şi folosul celor care vor veni după el. „Biroul primarului are o aşa-zisă bucătărie şi o toaletă, pe care, sincer să fiu, mie îmi era jenă când era folosită de oameni. Cred, totuşi, că instituţia Primăriei trebuie să se prezinte decent în faţa oricui trece pe aici, nu este vorba de persoana mea, nu pentru mine am făcut lucrările”, a declarat Antal Arpad.

Haine second cadou

În altă ordine de idei, Dan Suciu a amintit că la începutul săptămânii le-a cumpărat atât primarului cât şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Tamas Sandor, câte un pulover second-hand, invitându-i să le poarte în locul costumelor Armani, pentru a se pune în pielea locuitorilor din Sfântu-Gheorghe, care se îmbracă în mare parte din aceste magazine. Potrivit lui Suciu, la ora actuală sărăcia este atât de mare în Sfântu-Gheorghe încât oamenii nu îşi mai permit să se îmbrace decât cu haine cumpărate de la magazinele second hand. “După 18 ani de administrare, UDMR a reuşit să ruineze economic municipiul Sfântu-Gheorghe, creând pentru acesta o identitate vizuală sumbră, de „oraş second hand”, datorită magazinelor cu haine la mâna a doua care se găsesc la tot pasul”, mai susţine liderul OT PDL.

Edilii locali şi judeţeni vor bani pentru oraş

Gestul lui Dan Suciu nu a fost bine primit de cei doi lideri, care susţin că este un act grosolan. Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor, a declarat că gestul candidatului PD-L, pentru Camera Deputaţilor, Dan Suciu, poate avea o justificare electorală, dar în nici un caz una morală. „Este o grosolănie aproape fără precedent să îi dai o blană murdară, unui preşedinte de Consiliu Judeţean. Chiar dacă este campanie electorală, anumite gesturi nu pot fi justificate”, a declarat Tomas Sandor. De cealaltă parte, primarul Antal Arpad spune că se acordă prea multă atenţie unor diversiuni electorale şi a insistat asupra faptului că partidele româneşti nu au depus nici un ban în contul Pieţei „Mihai Viteazul”.

Ana Sidon , Bianca Stupu

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.