ACTUALITATE 20 noiembrie 2009

Primarul Antal Arpad a prezentat bilanţul realizărilor în faţa presei

de Covasna Media | 567 vizualizări
[singlepic=610,250,250,,left]Primarul mun. Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a organizat ieri un tur prin oraş dorind să prezinte presei reali zările la mai bine un an de mandat. Evenimentul a implicat multe aparate foto, un microbuz al Multitrans şi presa, edilulşef insistând pe raparaţiile de străzi şi trotuare, canalizare şi iluminat public. Tot ca o realizare au fost prezentate şi noile locuri de joacă

Primarul mun. Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a organizat ieri un tur prin oraş dorind să prezinte presei reali zările la mai bine un an de mandat. Evenimentul a implicat multe aparate foto, un microbuz al Multitrans şi presa, edilulşef insistând pe raparaţiile de străzi şi trotuare, canalizare şi iluminat public. Tot ca o realizare au fost prezentate şi noile locuri de joacă – zece la număr din diversele zone ale oraşului, plus unul la Chilieni şi altul la Câmpu Frumos. Antal Arpad a menţionat faptul că multe dintre lucrările demarate de către Primărie au loc în cartierele oraşului, acolo unde nu sunt atât de vizibile precum cele din centru însă sunt foarte bine primite de către cetăţenii care locuiesc în respectivele zone. Printre acestea s-a numărat şi reabilitarea Pieţei din cartierul Simeria, unde cu câteva luni în urmă a avut loc un referendum referitor la păstrarea Pieţei sau desfiinţarea acesteia şi construirea unui supermarket.

„Oamenii de aici au decis că au mai multă nevoie de o piaţă, aşa că am început cu reabilitarea căilor de acces, inclusiv cu reparaţia străzii principale, care era plină de gropi şi noroi“, a arătat Antal Arpad.

Tot în cartierul Simeria, primarul a fost primit cu braţele deschise de către câţiva membri ai Clubului pensionarilor din Sfântu Gheorghe. Mai multe femei iau servit pe Antal şi pe invitaţii acestuia cu colac secuiesc şi şampanie, dorind săşi arate aprecierea faţă de faptul că edilul nu doar că s-a preocupat de situaţia străzilor şi a blocurilor din Simeria, ci şi a stat de vorbă cu oamenii, de câte ori i s-a solicitat acest lucru. Printre planurile imediate de viitor pentru oraş se numără crearea unor noi parcări, noi reparaţii de drumuri şi trotuare, precum şi mutarea staţiei de taxi de lângă magazinul Şugaş chiar în faţa acestuia.

„Cred că mai sunt multe de făcut, după cum cred că ceea ce s-a făcut deja este vizibil. Oamenii s-au arătat deranjaţi uneori de lucrările de pe străzi, însă rezultatul arată că a meritat”, a mai spus primarul.

În ceea ce priveşte lucrurile de care ar mai avea nevoie Sfântu Gheorghe, Antal Arpad a spus că şi-ar dori „mai mult simţ civic” din partea locuitorilor acestuia.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.