ACTUALITATE 11 noiembrie 2012

Primăria Sfântu Gheorghe va semna contractul de finanţare pentru construirea parcului industrial

de Agerpres | 369 vizualizări

Primăria Sfântu Gheorghe va semna săptămâna viitoare contractul de finanţare pentru construirea parcului industrial de la Câmpu Frumos, un proiect care are ca scop dezvoltarea mediului de afaceri şi atragerea de investitori.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a declarat vineri că proiectul a fost iniţiat în urmă cu trei ani, însă abia acum s-au finalizat toate procedurile pentru finanţare şi poate fi demarat. Antal Árpád a menţionat că acesta este unul dintre cele mai importante proiecte câştigate de primărie deoarece va genera locuri de muncă pentru localnici.

Viitorul parc industrial va fi construit la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Câmpu Frumos în locul unui fost IAS şi se va întinde pe o suprafaţă de circa 17 hectare, cu posibilităţi de extindere pe viitor. Proiectul va fi finanţat prin Programul Operaţional Regional cu aproape 25 de milioane de lei. La semnarea contractului este posibil să vină la Sfântu Gheorghe şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, a spus Antal Árpád.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.