ACTUALITATE 10 august 2016

Primăria Sfântu Gheorghe doreşte să sporească șansele întreprinzătorilor care solicită fonduri nerambursabile

de Covasna Media | 209 vizualizări

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe este dispusă să susțină și să introducă în Strategia de dezvoltare a municipiului pe perioada 2014-2020 proiectele utile și interesante pentru comunitate, inițiate de sfera civilă și mediul de afaceri. Astfel, proiectele incluse în strategiile de dezvoltare vor fi mai bine cotate în exercițiul financiar european.

Firmele, asociațiile, fundațiile, persoanele fizice care au intenția de a depune proiecte pentru atragerea de fonduri de la Uniunea Europeană în exercițiul financiar 2014-2020 sunt rugate să prezinte planurile la Primărie până marţi, 16 august. Primăria dorește să analizeze aceste proiecte și să includă în strategia orașului acele proiecte pe care le consideră importante pentru viața orașului, astfel dorind să ajute firmele din municipiu.

Această oportunitate merită să fie folosită, iar autorităţile recomandă să căutaţi Primăria Sfântu Gheorghe cu toate ideile de proiect, deoarece strategia de dezvoltare a municipiului este în dezbatere publică, şi în acest sens este fezabilă integrarea dorinţelor locuitorilor. Totodată, veţi reuşi să creşteţi şansele de succes pentru atragerea de fonduri nerambursabile, mai spun autorităţile.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.