ACTUALITATE 10 octombrie 2016

Primăria Sfântu Gheorghe caută colegi pentru comunicare administrativă și coordonarea proiectelor

de Covasna Media | 228 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea posturilor contractuale vacante la Compartimentul Mass Media. Sunt două posturi de inspector de specialitate, din care unul este cu grad I/A și unul cu grad II. Condiții obligatorii de participare pentru postul de inspector de specialitate grad I/A sunt studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență în domeniile administrației publice, managementul proiectelor, studii europene, comunicare, științe politice, litere sau management cultural, respectiv o vechime în specialitatea studiilor de min. 9 ani. Cerințele obligatorii pentru postul de inspector de specialitate grad II sunt studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență în domeniile comunicării, relațiilor publice, jurnalistică, litere sau marketing, respectiv o vechime în specialitatea studiilor de min. 1 an.

Compartimentul Mass Media al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe coordonează activitățile de comunicare ale orașului, respectiv participă la organizarea evenimentelor care dezvoltă imaginea orașului. Drept urmare, Compartimentul caută colegi care au abilități bune de comunicare, le place să țină legătură cu alte persoane, le plac activitățile de organizare evenimente, sunt familiarizați cu instrumentele mediilor de informare în masă şi au abilităţi de copywriting.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe 19 octombrie la sediul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, Compartimentul Resurse Umane (tel.: 0267 316957 / 126).

Informații detaliate, bibliografia obligatorie, respectiv lista documentelor necesare pentru întocmirea dosarului de înscriere pot fi găsite pe pagina http://www.sfantugheorgheinfo.ro/index.php?page=255.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.