ACTUALITATE 16 ianuarie 2012

Primăria Sfântu Gheorghe a lansat un sondaj de opinie cu privire la investiţiile prioritare

de Agerpres | 100 vizualizări

Primăria Sfântu Gheorghe a lansat luni un sondaj pentru a afla care sunt, în opinia cetăţenilor municipiului, domeniile în care ar trebui să se investească cele mai mari sume din bugetul local în anul 2012.

Cetăţenii sunt îndemnaţi să aleagă trei din cele peste zece capitole postate pe site-ul Primăriei, printre care se numără cultură şi recreere, tineret şi sport, educaţie, dezvoltarea turismului, servicii sociale, construirea de noi locuinţe şi continuarea programului de reabilitare termică, infrastructură, ordine publică şi crearea de noi locuri de muncă.

Pe site-ul Primăriei Sfântu Gheorghe www.sfantugheorgheinfo.ro a fost afişat, de asemenea, proiectul de buget al municipiului pe anul 2012, cu menţiunea că cetăţenii îşi pot exprima în scris opiniile, sugestiile şi propunerile până pe data de 25 ianuarie 2012.

Primarul Antal Arpad a declarat că proiectul de buget se bazează pe cifre realiste, pornindu-se de la suma de 90 de milioane de lei, adică atât cât a fost şi anul trecut.

„Nu începem 2012 cu un buget umflat, ne vom baza pe aceleaşi venituri ca şi anul trecut”, a declarat Antal Arpad.

Potrivit acestuia, deşi se anunţă un an greu, personal este optimist în ce priveşte dezvoltarea oraşului deoarece Primăria Sfântu Gheorghe a reuşit să atragă foarte mulţi bani europeni prin diverse proiecte, care vor fi implementate începând din acest an.Antal Arpad a mai spus că în viziunea sa printre priorităţile acestui an se numără amenajarea viitorului parc industrial de la Câmpu Frumos în vederea creării de noi locuri de muncă, finalizarea lucrărilor la Piaţa „Mihai Viteazul” din centrul municipiului, continuarea programului „Sfântu Gheorghe verde”, reabilitarea ştrandului, a străzilor, trotuarelor şi a stadionului mic din Simeria, şi, nu în ultimul rând, sprijinirea programelor culturale şi de tineret.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
pita-gora, 17 ianuarie 2012
Vorbe goale,minciuni si incompetenta cat cuprinde = reteta AA Get lost you wenker !
anaili, 17 ianuarie 2012
Poate ca anul acesta se vor finaliza lucrarile la Piata Mihai Viteazul daca va binevoi domnul Antal, ar trebui sa se gandeasca si la pietoni ca este infernal sa mergi pe jos si eu va spun ca sunt citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.