ACTUALITATE 22 decembrie 2009

Primăria Ilieni, acţionată în instanţă pentru amenda aplicată în cazul şanţului de la Sâncrai

de Covasna Media | 872 vizualizări
22dec2009-santÎn urma scandalului şanţului săpat fără autorizaţie la Sâncrai pentru introducerea apei curente, Primăria comunei Ilieni a fost acţionată în instanţă de către Peter Janos, cel care alături de Ciprian Vrânceanu a contribuit la continuarea lucrărilor. Primarul comunei Ilieni, Fodor Imre, spune că are informaţii că şanţul a fost finalizat şi ţeava de apă introdusă, însă nu poate afirma cu certitudine

22dec2009-santÎn urma scandalului şanţului săpat fără autorizaţie la Sâncrai pentru introducerea apei curente, Primăria comunei Ilieni a fost acţionată în instanţă de către Peter Janos, cel care alături de Ciprian Vrânceanu a contribuit la continuarea lucrărilor.

Primarul comunei Ilieni, Fodor Imre, spune că are informaţii că şanţul a fost finalizat şi ţeava de apă introdusă, însă nu poate afirma cu certitudine acest lucru.

„Nu ştiu ce anume e sub zăpadă, dar se pare că este totuşi pusă ţeava. Domnul Peter Janos a dat Primăria în judecată, dorind anularea procesului de sancţionare prin care era amendat cu 10.000 de lei”, a declarat primarul Fodor Imre.

Acesta a precizat că celălalt amendat, Ciprian Vrânceanu, nu a reacţionat la amenda Primăriei şi a mai spus că administraţia locală aşteaptă ca legea să­şi urmeze cursul firesc, care presupune cercetări şi apoi concluzii ale justiţiei.

„Avem procesele verbale al stadiului fizic al lucrărilor de până acum, vom vedea ce va fi în continuare”, a mai spus Fodor Imre. La începutul acestei luni, la Sâncrai a izbuncit un conflict între Primărie şi doi dintre locuitorii de la Sâncrai ­ Peter Janos şi Ciprian Vrânceanu, după ce aceştia au iniţiat lucrările de săpare a unui şanţ pentru introducerea apei curente, fără a avea însă autorizaţie în acest sens. Primarul Fodor Imre i­a acuzat pe cei doi că nu au colaborat cu administraţia locală şi că au iniţiat aceste lucrări trecând peste anumiţi paşi impuşi de legislaţie, drept pentru care i­a amendat, pe fiecare, cu câte 10.000 de lei.

Alexandru Popa

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.