ACTUALITATE 3 februarie 2010

Primăria cere bani pentru blocul din str. Mikes Kelemen

de Covasna Media | 369 vizualizări
03feb2010-blocPrimăria municipiului Sfântu Gheorghe intenţionează să reabiliteze şi cel de-al doilea bloc de pe strada Mikes Kelemen (Lunca Oltului). În acest sens, municipalitatea a depus un proiect la Ministerul Dezvoltării, suma solicitată pentru reabilitarea întregii clădiri fiind de aproximativ 300.000 de lei. Primarul Antal Arpad s-a declarat încântat de ceea ce s-a reuşit cu primul bloc reabilitat, unde au

03feb2010-blocPrimăria municipiului Sfântu Gheorghe intenţionează să reabiliteze şi cel de-al doilea bloc de pe strada Mikes Kelemen (Lunca Oltului). În acest sens, municipalitatea a depus un proiect la Ministerul Dezvoltării, suma solicitată pentru reabilitarea întregii clădiri fiind de aproximativ 300.000 de lei.

Primarul Antal Arpad s-a declarat încântat de ceea ce s-a reuşit cu primul bloc reabilitat, unde au fost deja date în folosinţă locuinţe persoanelor cu probleme sociale.

„Am fost de curând în vizită la acel bloc şi chiar am intrat în câteva locuinţe. Sunt mulţumit de ceea ce am reuşit să le oferim acestor oameni care nu aveau locuinţe şi sper să mai reuşim pe viitor aşa ceva“, a declarat primarul.

Potrivit acestuia, blocul vecin celui reabiltat reprezintă o prioritate, deoarece clădirea se află într-o stare avansată de degradare. Aici au funcţionat, până nu demult, Adăpostul pentru mame - de curând desfiinţat, iar mare parte a clădirii a fost acaparată de ţigani. (M.R.)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.