ACTUALITATE 17 martie 2014

Preşedintele Ungariei, Áder János, în vizită privată în judeţul Covasna

de Agerpres | 129 vizualizări

Preşedintele Ungariei, Áder János, care se află într-o vizită privată în ţara noastră, a sosit luni după-amiază în municipiul Sfântu Gheorghe. În cursul serii, împreună cu soţia sa, a asistat la spectacolul 'Hamlet' al Teatrului maghiar „Tamási Áron” din Sfântu Gheorghe, nominalizat la cinci premii UNITER.

La intrarea în teatru au fost întâmpinaţi de directorul instituţiei, regizorul Bocsárdi László, de preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamás Sándor, de primarul şi viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád şi Sztakics Éva, precum şi de numeroşi spectatori.

Preşedintele Ungariei va vizita marţi Muzeul Naţional Secuiesc din Sfântu Gheorghe, Muzeul etnografic în aer liber din Cernat şi municipiul Târgu Secuiesc, unde va depune o coroană la monumentul revoluţionarului paşoptist Gábor Áron, născut în judeţul Covasna în urmă cu 200 de ani.

Spectacolul 'Hamlet', prezentat luni seară cu titrare în limba română, a fost nominalizat pentru la cinci categorii ale premiilor UNITER, ce se vor desfăşura în 28 aprilie, la Palatul Culturii din Târgu Mureş.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
titus, 18 martie 2014
A venit calare pe iapa, ca Horty?Sau cu iapa !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.