ACTUALITATE 16 iunie 2016

Preşedintele PSD Covasna, Horia Grama, regretă demisia lui Codruţ Opaiţ de la conducerea PNL

de Agerpres | 909 vizualizări

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a declarat joi, la o conferinţă de presă, că regretă decizia omologului său, Codruţ Opaiţ, de a se retrage de la conducerea PNL Covasna, în urma pierderii Primăriei oraşului Întorsura Buzăului.

Horia Grama a declarat că Opaiţ este o „persoană onorabilă, cu care te puteai înţelege” şi a spus că nu crede că trebuia să îşi asume pierderea acestei Primării, în condiţiile în care candidatul PNL a fost eliminat din cursă înainte de începerea campaniei electorale.

„Fostul PNL plus PDL au avut un scor slab la alegeri, dar am constatat că domnul Codruţ Opaiţ este o persoană onorabilă, care şi-a dat demisia aşa cum a promis. Totuşi, eu nu cred că trebuia să îşi asume răspunderea pentru greşeala altuia şi mă refer la faptul că candidatul PNL pentru Primăria Întorsura a fost eliminat din calificări. Îmi pare rău, pentru că dl. Opaiţ era o persoană onorabilă, cu care te puteai înţelege”, a spus Horia Grama.

Preşedintele PNL Covasna, Codruţ Opaiţ, şi-a depus mandatul săptămâna trecută în faţa conducerii partidului, dar a acceptat să asigure interimatul la conducerea organizaţiei, până la desemnarea unui nou lider.

Opaiţ a declarat că decizia sa de a demisiona, ca urmare a câştigării Primăriei Întorsura Buzăului de către ALDE, a surprins conducerea partidului, care nu numai că i-a cerut să renunţe la această decizie, ci i-a şi propus să candideze la viitoarele alegeri parlamentare, lucru pe care l-a refuzat. El a mai spus că nu va părăsi PNL şi că nu exclude varianta de a candida pentru şefia organizaţiei la alegerile interne de anul viitor.

Teme articol: PSD Codruţ Opaiţ grama
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Gigel Amotostivuitoresei, 17 iunie 2016
Porcu' de Grama nu se lasă. E un fel de Iliescu covăsnean, o să-l avem și peste 100 de ani. Politicienii români din Covasna numai cu funcția reprezintă românii. Concret, n-au mișcat nimic. citeste integral
lili, 17 iunie 2016
lili Chiar nu realizezi ca este o intoxicare ? Niciodata nu s-ar putea intelege Grama si PSD CU Codrut Opait. Daca ar fi fost sa fie asa PNL sustinea PSDul la locale in Intorsura si iesea citeste integral
lili, 17 iunie 2016
Cu Codrut Opait "te puteai intelege", adica blatul PSD-PNL mergea uns! Rusine, niste politruci veseli crae ard gazul in politica! Ce-ai facut, dle Grama, pentru banii ce-i iei de ani de zile din citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.