ACTUALITATE 19 august 2014

Premii pentru utilizatorii cardului comunitar

de Covasna Media | 82 vizualizări

La începutul lunii iulie conducerea Fundației Comunitare Covasna (HKA) a anunțat că va premia din trei în trei luni una dintre persoanele care folosesc în mod regulat cardul comunitar. Primul câștigător a fost desemnat marţi prin tragere la sorți, fericitul câștigător al sumei de 1.000 de lei fiind Pataki Attila, din Târgu Secuiesc. Următoarea extragere va avea loc în luna noiembrie.

Acesta va primi suma de 1.000 de lei cash, însă banii îi va putea cheltui doar în magazinele în care se poate folosi cardul comunitar. „Câștigătorul a solicitat cardul comunitar în 2013, iar de atunci îl folosește constant. El va primi suma de 1.000 de lei, însă va trebui să dovedească prin acte fiscale că banii i-a cheltuit în magazinele noastre partenere” – a declarat reprezentantul HKA, Furus Levente.

În județul Covasna cardurile comunitare pot fi folosite la 11 agenți comerciali parteneri. Din banii strânși prin folosirea cardurilor, HKA a finanțat mai multe proiecte locale: amenajarea mai multor suporturi pentru biciclete, parcuri de fitness şi terenuri de joacă pentru copii, amplasarea mai multor mese de ping-pong în spaţii publice, a finanțat excursii şcolare şi a acordat burse de merit elevilor talentați.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.