ACTUALITATE 3 martie 2014

PP-DD Covasna, ameninţat cu evacuarea din sediu pentru neplata chiriei

de Agerpres | 180 vizualizări

Liderii organizaţiei au adunat ajutoare pentru sinistraţi şi le-au lăsat să mucegăiască în subsolul clădirii

Filiala Covasna a Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) este ameninţată cu evacuarea din sediul din Sfântu Gheorghe pentru că nu şi-a mai plătit chiria de câteva luni.

Proprietara clădirii, Ionela Ilieş, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că PP-DD îi datorează 1.800 de euro şi că are de gând să-l evacueze.

Am încheiat în luna iunie 2013 un contract de închiriere pe cinci ani, cu câte 300 de euro pe lună. Au achitat chiria timp de trei luni, iar de atunci nu au mai dat niciun ban, mă tot duc cu vorba. Am pregătit actele pentru Judecătoria Sfântu Gheorghe, avocaţii mă aşteaptă, şi îi dau în judecată pentru că văd că pe cale amiabilă nu putem rezolva problema. Mi-au vopsit casa ca un papagal, în culorile partidului, şi au pus panouri cu Dan Diaconescu în toată curtea, fără să plătească”, a spus Ionela Ilieş. Proprietara este nemulţumită şi de faptul că liderii organizaţiei au adunat ajutoare pentru sinistraţi şi le-au lăsat să mucegăiască în subsolul clădirii.

„Le-au adunat pentru sinistraţii din Galaţi, care au avut anul trecut probleme cu inundaţiile. Oamenii de bună credinţă au venit, au donat alimente şi haine şi s-au mucegăit, s-au stricat, nimeni nu le-a mai dus de aici”, a mai spus aceasta.

Şi Ştefan Radu Doru, fost candidat pe listele PP-DD pentru Camera deputaţilor în anul 2012, este nemulţumit de colaborarea cu conducerea organizaţiei. El a declarat că a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, deoarece nu şi-a recuperat nici până acum garanţia de 3.500 de lei depusă, conform legii, pentru a putea participa la alegerile parlamentare.

Reprezentantul PP-DD Covasna, Ioan Huntai, a declarat că, într-adevăr, chiria nu a mai fost plătită de câteva luni din „varii motive”, dar consideră că ar fi fost corect ca proprietara să-i trimită o notificare înainte de a se adresa presei. El a mai spus că aceasta are tot dreptul să se adreseze instanţei de judecată dacă se consideră nedreptăţită, menţionând că şi el va înainta o plângere Parchetului în care va spune că proprietara a încercat să-şi facă singură dreptate şi a montat un lacăt pe poartă pentru a le împiedica accesul în curte.

De altfel, Huntai susţine că principalul motiv pentru care nu a mai transportat ajutoarele la sinistraţii din Galaţi este că nu a putut intra cu camionul în curte. Cât priveşte plângerea lui Ştefan Radu Doru, Huntai a menţionat că a preluat de puţină vreme interimarul organizaţiei covăsnene şi că acesta ar trebui să-şi clarifice problema cu fosta conducere.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.