ACTUALITATE 27 martie 2017

Posibilul criminal al bătrânei octagenare, arestat preventiv

de Covasna Media | 1324 vizualizări

Femeia în vârstă de 80 de ani, găsită decedată în apartamentul său săptămâna trecută, a fost ucisă în urma loviturilor cu un obiect dur în zona capului, potrivit anchetatorilor. Poliţiştii au identificat vineri, 24 martie a.c., un bărbat în vârstă de 36 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor. Acesta se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

„În urma complexului de măsuri de investigare desfășurate, vineri, 24 martie 2017, a fost identificat numitul R.A.L. în vârstă de 36 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor.

La data de 22 martie 2017, polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost sesizați despre faptul că într-un apartament din oraș a fost găsită o persoană decedată. Din primele verificări s-a stabilit că moartea a fost una violentă, astfel că cercetările au fost continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchtului de pe lângă Tribunalul Covasna.

Din cercetări a reieșit că la data de 22 martie 2017, bărbatul de 36 de ani a mers la locuința victimei cu intenția de a-i cere bani, aceasta obișnuind să-l ajute cu diverse sume. La răspunsul octognarei, că de această dată nu îl poate împrumuta, bărbatul și-a ieșit din fire și a lovit-o pe aceasta cu un corp dur în zona capului, lasând-o fără suflare.

Făptașul a părăsit apoi locuința și a încercat să se sustragă de la urmărirea penală, fiind depistat de polițiști, pe raza municipiului Brașov. Acesta a fost prezentat unui judecător de drepturi și libertăți, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru  30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Teme articol: crimă arest suspect
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.