ACTUALITATE 5 iunie 2016

Polițiștii din Sfântu Gheorghe fac cercetări pentru identificarea unor hoţi

de Covasna Media | 1180 vizualizări

La sfârșitul lunii martie, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex masculin, profitând de neatenția vânzătoarei de la un stand din incinta unui complex comercial din oraș, a sustras o pereche de ochelari de soare, prejudiciul reclamat fiind estimat la circa 300 de lei.

De asemenea, la data de 1 aprilie 2016, tot polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost sesizați despre faptul că un bărbat a efectuat o tranzacție de retragere numerar la un ATM bancar din zona gării, a extras cardul din bancomat însă nu a mai ridicat și suma de bani. După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere s-a stabilit că suma a fost sustrasă ulterior de către o persoană de sex masculin.

În ambele cauze se continuă cercetările pentru identificarea făptuitorilor și tragerea acestora la răspundere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar în cazul în care există persoane care pot oferi informații sau recunosc persoanele din imagini, sunt rugate să apeleze de urgență numărul unic 112 – număr gratuit, sau 0267.311.212.

FURT OCHELARI

Teme articol: poliţie furt ATM suspecti
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Daniel, 6 iunie 2016
Sau mai rau trebuie să îți faci dreptate singur.Prinde hoțul și adu-l la noi.
eu, 5 iunie 2016
Dar cand se sparg dozatoarele de cafea/lapte de ce nu publicati ca nu se face aproape nimic? Anul acesta am fost pagubit de aprox.9x si nu s-a miscat un deget. Dar politia se lauda cand cineva trece citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.