ACTUALITATE 13 iunie 2016

Polițiștii din Sfântu Gheorghe au reușit identificarea autorului unui furt

de Covasna Media | 671 vizualizări

În urma investigațiilor desfășurate într-o cauză privind săvârșirea unui furt, polițiștii au reușit identificarea făptuitorului.

Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată la începutul lunii aprilie despre faptul că un bărbat a efectuat o tranzacție de retragere numerar la un ATM bancar din zona gării, a extras cardul din bancomat însă nu a mai ridicat și suma de bani. Din cercetări a reieșit că suma de 470 de lei a fost sustrasă ulterior de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Sfântu Gheorghe. Acesta a fost identificat și este cercetat în continuare pentru furt.

Polițiștii continuă cercetările și într-un alt caz în care o persoană de sex masculin, profitând de neatenția vânzătoarei de la un stand din incinta unui complex comercial din Sfântu Gheorghe, a sustras o pereche de ochelari de soare, prejudiciul reclamat fiind estimat la circa 300 de lei.

Persoanele care pot oferi informații sau recunosc individul din imagine sunt rugate să apeleze de urgență numărul unic 112 – număr gratuit, sau 0267311212 – Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe.

Teme articol: poliţie furt autor
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.