ACTUALITATE 26 septembrie 2016

Polițiștii din Bodoc au identificat autorii mai multor infracțiuni de distrugere comise în noaptea de vineri spre sâmbătă

de Covasna Media | 741 vizualizări

La data de 24 septembrie 2016, polițiștii din Bodoc au fost sesizați de către mai mulți localnici, despre faptul că pe raza comunei au fost comise mai multe distrugeri, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Din primele cercetări s-a stabilit că persoane necunoscute au tăiat 29 de nuci de pe o plantație. De pe un alt teren a fost tăiat un puiet de măr și a fost distrusă poarta de acces către o proprietate îngrădită. De asemenea, un alt localnic a sesizat că i-a fost distrus un aparat pentru impulsuri electrice, folosit ca păstor electric pentru animale. Un altul a sesizat că i-a fost distrus un geam de la o anexă folosită ca și atelier, iar un alt localnic a sesizat că i-au fost distruse mai multe componente ale autoturismului personal.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiști au fost identificați doi tineri, unul de 15,celălalt de 18 ani, bănuiți de comiterea a patru dintre faptele amintite mai sus. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea autorilor distrugerii în cazul autoturismului.

Teme articol: poliţie infractiuni Bodoc
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.