ACTUALITATE 31 martie 2015

Poliţiştii covăsneni cercetează împrejurările comiterii unor infracţiuni de furt şi distrugere

de Covasna Media | 100 vizualizări

La data de 30 martie, în jurul orei 15:30, Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, reprezentant al punctului de lucru al unei firme din judeţul Harghita, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras utilaje de mică mecanizare în construcții dintr-o magazie aflată în incinta unei unităţi spitaliceşti din Sfântu Gheorghe. Prejudiciul reclamat este de circa 5.300 de lei.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării făptuitorilor.

***

Tot la data de 30 martie, o persoană din Ozun a sesizat poliţiştii de la Postul de Poliţie Comunal cu privire la faptul că în perioada ianuarie-martie, dintr-un imobil din localitate au fost sustrase produse alimentare destinate ajutorului pentru persoanele defavorizate, în valoare de peste 800 de lei.

În cauză se continuă cercetările în vederea identificării făptuitorilor şi tragerii acestora la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

***

În aceeaşi zi, în jurul orei 21:20, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Bățani au fost sesizați de către un localnic în vârstă de 76 de ani, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă o sumă de bani din locuinţă.

În urma verificărilor efectuate şi din declaraţiile bărbatului rezultă că acesta ar fi primit în locuinţă două persoane de sex feminin sub pretextul de a-l ajuta pe acesta cu mama şi fiica sa care sunt bolnave, iar cele două suspecte ar fi profitat de neatenţia bărbatului şi i-ar fi sustras suma de 2.600 de lei din buzunarul unei haine aflate pe cuier.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării suspectelor şi tragerii acestora la răspundere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

***

La data de 30 martie, în jurul orei 10:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Catalina au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, cu privire la faptul că în seara precedentă i-a fost sustrasă bicicleta din curtea unei societăţi comerciale din localitate.

Şi tot la data de 30 martie, în jurul orei 10:00, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată de către tatăl unei adolescente de 17 ani, cu privire la faptul că acesteia i-a fost sustras telefonul mobil, în timp ce se afla la cursuri la şcoala unde este elevă.

Cercetările sunt continuate în ambele cazuri în vederea identificării făptuitorului şi tragerii acestuia la răspundere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

***

La data de 30 martie, în jurul orei 10:50, un bărbat în vârstă de 58 de ani din Sfântu Gheorghe a sesizat Poliţia Municipiului cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au avariat autoturismul personal parcat în spatele blocului în care acesta locuieşte.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că aspectele sesizate se confirmă, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării făptuitorilor şi tragerii acestora la răspundere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.