ACTUALITATE 14 aprilie 2016

Polițiștii covăsneni cercetează împrejurările comiterii unor furturi

de Covasna Media | 240 vizualizări

Miercuri, 13 aprilie 2016, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vâlcele au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 18 ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuință 300 de lire sterline.

În urma cercetărilor efectuate făptașii au fost identificați în persoana a trei minori cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, toți localnici.

Prejudiciul a fost recuperat parțial și predat persoanei vătămate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 13 aprilie 2016, în jurul orei 21:20, polițiștii din Ilieni au fost sesizați printr-un apel telefonic prin numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o bicicletă aflată în curtea unui imobil.

Polițiștii din Brețcu au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 56 de ani din comună despre faptul că în perioada 25 martie – 12 aprilie 2016, persoane necunoscute au sustras de pe un teren agricol proprietate personală situat în extravilanul localității Brețcu, 20 de puieți de nuci care fuseseră plantați. Prejudiciul este estimat la circa 1.200 de lei.

Tot la data de 13 aprilie 2016, polițiștii din Sânzieni au fost sesizaţi de către proprietarul unui teren situat pe raza localității Petriceni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras 114 bucăți de arbuști de afine.

Iar polițiștii din Micfalău au fost sesizați de către un bărbat de 70 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se afla la un centru de băi, persoane necunoscute i-au sustras 1.900 de lei dintr-un portmoneu aflat în vestiarul pentru bărbați.

În toate cazurile se fac cercetări pentru identificarea făptașilor și tragerea acestora la răspundere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Teme articol: poliţie Covasna furt
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.