ACTUALITATE 21 noiembrie 2016

Polițiștii au acționat pentru siguranța cetățeanului la sfârșit de săptămână

de Covasna Media | 367 vizualizări

Polițiștii covăsneni acționează în permanență pentru menținerea climatului de siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite. Astfel, la sfârșitul săptămânii oamenii legi au desfășurat acțiuni în cooperare cu jandarmii pentru reducerea riscului rutier, pentru prevenirea faptelor comise cu violență în incinta localurilor și discotecilor, precum și pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Polițiștii au fost prezenți activ în teren, au efectuat controale în trafic dar și la unități comerciale, aplicând în urma acestor acțiuni 72 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 26.700 de lei. Dintre acestea, 46 de sancțiuni au fost pentru abateri la regimul circulației, iar 18 pentru încălcarea normelor de ordine publică și conviețuire socială. Polițiștii au reținut și 5 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Delicte silvice constatate în cadrul acţiunilor

Polițiștii au depistat pe DN 13E, în apropierea localității Brateș, un bărbat care transporta 2,2 metri steri de lemn de foc cu un atelaj hipo, fără a avea documente legale de proveniență sau transport. În consecință s-a luat măsura sancționării contravenționale a bărbatului și s-a dispus confiscarea lemnului, precum și a vehiculului cu tracțiune animală.

Un bărbat de 39 de ani din Vârghiş este cercetat penal după ce a fost identificat transportând material lemnos provenind din tăierea ilegală și sustragerea a patru arbori nemarcați. Polițiștii au confiscat cei 3 metri steri de lemn și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală și furt de material lemnos.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Marin Nicoleta

Teme articol: poliţie siguranta actiuni
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.