ACTUALITATE 15 septembrie 2009

Poliţişti comunitari pe biciclete

de Covasna Media | 303 vizualizări
[singlepic=311,400,200,,left]O parte din patrulele poliţiştilor comunitari din Sfântu Gheorghe îşi vor realiza munca de teren mergând pe biciclete. Urcarea poliţiştilor pe biciclete este plănuită pentru finele acestei luni, dacă vremea va permite acest lucru. Potrivit şefului Poliţiei Comunitare Sfântu Gheorghe, Hadnagy Istvan, trei bicicletele vor veni ca donaţie din partea Clubului Rotary, scopul acţiunii fiind acela de a promova mersul pe

O parte din patrulele poliţiştilor comunitari din Sfântu Gheorghe îşi vor realiza munca de teren mergând pe biciclete. Urcarea poliţiştilor pe biciclete este plănuită pentru finele acestei luni, dacă vremea va permite acest lucru.

Potrivit şefului Poliţiei Comunitare Sfântu Gheorghe, Hadnagy Istvan, trei bicicletele vor veni ca donaţie din partea Clubului Rotary, scopul acţiunii fiind acela de a promova mersul pe bicicletă şi renunţarea la folosirea automobilelor. „Sperăm că această atitudine a noastră îi va determina şi pe locuitorii oraşului să folosească bicicleta mai mult. Trăim într-un oraş mic, în care mersul cu maşina nu este obligatoriu, folosirea bicicletelor fiind indicată nu doar pentru condiţia fizică ci şi pentru scăderea poluării”, a explicat Hadnagy Istvan.

Pentru început, pe biciclete îşi vor desfăşura activitatea câte doi poliţişti comunitari pe fiecare patrulă, aceştia urmând a fi echipaţi cu pantaloni scurţi şi căşti de protecţie.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
inchirieri biciclete in timisoara, 16 septembrie 2009
Putine biciclete pentru politisti.
titi, 15 septembrie 2009
Daca si bicicletele le primesc din donatie cum vor sa-si ia salarii si din ce bani vor sa traiasca?Cum si-au facut treaba in ultimii ani asa au bani pentru biciclete.
criss, 15 septembrie 2009
Asa au inceput si politistii, cu biciclete, acum zac prin garaje(fara bezina):) Apoi o sa se planga ca infractorul este mai dotat si o sa-i dotam cu..... carute pentru ca politistii comunitari sa citeste integral
gigi, 15 septembrie 2009
Sa puna si girofare pe biciclete. Idea o recomandam si politistilor, poate mai slabesc putin din circumferinta.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.