ACTUALITATE 7 iulie 2013

PNL Sfântu Gheorghe: Numai teoretic suntem la guvernare, oamenii PDL şi UDMR sunt în continuare în funcţii

de Agerpres | 768 vizualizări

Preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, consideră că Uniunea Social Liberală se află doar teoretic la guvernare în plan local, nu şi practic, pentru că oamenii PDL şi UDMR au rămas în continuare în funcţii.

Într-o declaraţie politică, Mădălin Guruianu arată că PNL se află într-o situaţie „extrem de delicată” şi consideră că a venit timpul unor schimbări radicale, absolut necesare pentru ca această formaţiune să-şi poată pune în practică politica şi să-şi îndeplinească promisiunile electorale.

„Teoretic, am ajuns la guvernare şi ar fi trebuit să simţim faptul că puterea a balansat din mâinile celor care au guvernat înainte spre un nou pol de putere care a rezultat din voinţa alegătorilor. Adică spre USL. Adică şi spre noi (...) Realitatea spune că majoritatea, dacă nu cumva toţi oamenii propuşi de PDL, dar mai ales de către UDMR au rămas bine-merci în funcţii în judeţul Covasna. Nederanjaţi de nimeni şi de nimic (...) Vrem să fie foarte clar, nu ne-am fi dorit epurări politice (...) dar ne întrebăm firesc, care mai este sensul ajungerii la guvernare atunci? Să nu credeţi că vrem beneficii. Cei mai mulţi dintre noi nu am dorit absolut nici o funcţie. Nu vrem să fim directori, conducători, şefi cu orice preţ. Dar am vrea să vedem că ajung în anumite funcţii importante oameni care pot şi ştiu să îndrepte relele. Să oprească obiceiurile rele şi năravurile”, se menţionează în documentul citat.

Liderul PNL Sfântu Gheorghe precizează că prin această declaraţie politică, asumată şi de organizaţia pe care o conduce, doreşte să tragă un puternic semnal de alarmă, mai exact să avertizeze asupra pierderilor posibile atât la nivelul resurselor umane, cât şi al ideilor şi al electoratului, care va fi dezamăgit şi demotivat dacă lucrurile nu se vor schimba potrivit aşteptărilor. Guruianu şi-a exprimat speranţa că noul Birou Politic Teritorial al PNL, ce a fost ales vineri, va înţelege mesajul şi va acţiona pentru întărirea partidului şi poziţiei acestuia pe eşichierul politic.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
lili, 9 iulie 2013
Cred ca fierbe clientela politica USLista, ca doar d-aia au candidat, NU ?! Pentru un os de ros... Nu spun ca astia care-s acum prin fruntea institutiilor statului dau pe rascoale de competenta, nu, citeste integral
Eugen, 8 iulie 2013
Cand esti partid de dreapta si te pupi pe botic cu Pcr (varianta democratica) o furi de nu te vezi! UDMR nu-si lasa propriile femei in politica. Pe români nici atât . Când ati fost aproape de PD citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.