ACTUALITATE 16 mai 2019

Plimbări cu caleaşca, concerte, concursuri şi programe pentru copii în cadrul Transylvanian Barbeque Festival

de Agerpres | 540 vizualizări

Plimbări cu caleaşca, concerte, concursuri şi numeroase programe pentru copii au fost cuprinse în programul celei de-a doua ediţii a Festivalului Transylvanian Barbeque, ce va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni în localitatea covăsneană Olteni.

Potrivit organizatorilor, la concursul organizat după regulamentul Kansas City Barbeque Society (KCBS) s-au înscris 19 echipe din 8 ţări, respectiv România, Olanda, Ungaria, Bulgaria, Germania, Anglia, SUA şi Italia, iar printre invitaţii speciali care vor concerta pe scena festivalului se numără formaţiile Taxi, Republic şi Zanzibár.

Castelul din Olteni, care va găzdui acest festival timp de trei zile, îşi va deschide porţile vineri, la ora 15,00, publicul fiind invitat la două concerte susţinute de 4S Street şi Pince Band.

Dimineaţa zilei de sâmbătă este dedicată copiilor, care se vor putea plimba cu caleşti trase de cai, vor putea desena pe scuturi din carton şi vor participa la o petrecere în aer liber.

Începând cu ora 16,00, chef Radu Zărnescu şi Master of Flames Coronary Division vor susţine o reprezentaţie gastronomică, iar o oră mai târziu se va da startul concursului de barbeque, urmând ca seara să se încheie cu concertele trupelor Taxi şi Republic.

Programele de divertisment vor continua şi duminică, zi în care vor fi premiaţi câştigătorii concursului de barbeque.

„Transylvanian BBQ Festival este singura competiţie de calificare din România pentru concursul KCBS. Echipa cea mai bine clasată primeşte automat drept de participare la Jack Daniel's World Championship Invitational Barbecue”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Covasna, Gruman Robert.

Biletele de intrare la festival vor costa 10 lei pe zi, iar persoanele sub 16 ani vor avea acces gratuit.

Primul festival barbeque din România a avut loc în vara anului trecut la Sfântu Gheorghe, cu sprijinul CJ Covasna, la eveniment participând şapte echipe din România şi Ungaria care s-au întrecut în prepararea cel mai bun barbeque din carne de pui, coaste şi spată de porc, piept de vită, precum şi din carne de mistreţ şi urs.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.