ACTUALITATE 15 august 2012

Plaja şi baia la Ștrand rămân pe anul viitor

de Covasna Media | 40 vizualizări

Primăria va aplica sancțiuni firmelor executante din cauza întârzierii lucrărilor.

Primăria municipiului Sfântu-Gheorghe va aplica sancțiuni firmelor care se ocupă de modernizarea Ștrandului, ca urmare a faptului că termenul de predare a  fost cu mult depășit. Pentru că lucrările de reabilitare și modernizare a Ștrandului întârzie să înainteze într-un ritm normal, autoritățile intenționează să aplice sancțiuni celor două firme care au câștigat licitația.  Viceprimarul Sztakics Éva a declarat că termenul din contractul cu firmele constructoare era 1 iunie 2012, dar în urma unor discuții acesta s-a prelungit pentru 10 august, la solicitarea constructorilor. Din păcate însă, nici acest termen nu a fost respectat, drept urmare va fi necesară trecerea la aplicarea de sancțiuni.

„Constructorii au fost chemați la discuții, în urmă cu câteva zile, dar nu s-a prezentat niciunul dintre ei, așadar va trebui să luăm măsuri prin sancționarea lor; va trebui să stabilim clar sancțiunile, pentru că e evident că am avut de pierdut – în fața locuitorilor cărora li s-a promis ștrand în această vară”, a explicat Sztakics.

Potrivit acesteia, lucrările de modernizare a Ștrandului au fost estimate la un milion de euro, iar contractul de execuție a fost câștigat, prin licitație, de două firme: una din București și alta din Târgu-Mureș.

(monicavajna.wordpress.com)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.