ACTUALITATE 16 iulie 2009

Plăcuţe noi pentru străzile şi clădirile din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 592 vizualizări
Primăria municipiului Sfântu Gheorghe va înlocui vechile tăbliţe ce indică denumirile de străzi şi pe cele de pe clădirile marcante şi de pe unele instituţii, cu plăcuţe noi, ce poartă stema oraşului. Plăcuţele pentru străzi poartă culorile albastru şi argintiu, în vreme ce cele ce vor fi montate pe clădiri poartă culorile vişiniu şi argintiu.

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe va înlocui vechile tăbliţe ce indică denumirile de străzi şi pe cele de pe clădirile marcante şi de pe unele instituţii, cu plăcuţe noi, ce poartă stema oraşului.

Plăcuţele pentru străzi poartă culorile albastru şi argintiu, în vreme ce cele ce vor fi montate pe clădiri poartă culorile vişiniu şi argintiu.

„Evident, biroul Tour Info al Primăriei va fi prezent prin marcaj alături de aceste plăcuţe, pentru ca cei care vin pentru prima oară în oraşul nostru să ştie unde anume să se informeze asupra diverselor aspecte ce-i interesează”, a explicat primarul Antal Arpad.

Printre achiziţiile recente ale municipalităţii se numără şi 100 de bănci, destinate asociaţiilor de proprietari; cu toate acestea, se pare că asociaţiile nu sunt interesate de băncile oferite de Primărie, până acum existând solicitări doar pentru 15 bucăţi.

Antal Arpad a ţinut să precizeze că municipalitatea oferă băncile în mod gratuit către asociaţii, pentru ca acestea să fie amplasate în parcurile sau spaţiile verzi din apropierea blocurilor.

Parcometrele montate în urmă cu câteva zile în diverse locaţii din oraş şi care-i vor înlocui pe angajaţii ce percep taxele de parcare vor deveni funcţionale din 1 august. Antal Arpad a precizat că acestea sunt zece la număr, afişajul lor fiind setat în libile română, maghiară şi engleză.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Ion Ciobanu, 19 iulie 2009
Băi băiatule...nu-s. Şi nici aspiraţii în domeniu n-am. Ariel, mulţi primari fac treabă bună pe unde sunt dar nu li se face reclamă că doar plăcuţele şi festivalurile aduc audienţe la citeste integral
Ariel, 18 iulie 2009
Lasati ca aduc Grama si pedelistii fonduri si investitori, ca s-au laudat destul! Desigur, ambele la nivel de vise si visuri. Ca si pt repararea PMV au promis totii marea cu sarea, incepand cu Gh citeste integral
ion, 17 iulie 2009
Ba baiatule tu esti primar de municipiu resedinta de judet sau primar la Hetea ?
Ion Ciobanu, 17 iulie 2009
Oleee! Plăcuţe şi băncuţe! Numere de înmatriculare şi tot ce le mai lipseşte locuitorilor din Sfântu. Nu cumva să se lucreze la infrastructură sau la dezvoltarea zonei d.p.d.v. citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.