ACTUALITATE 24 iulie 2016

Peste 800 de sancţiuni aplicate de poliţişti în urma acţiunilor desfăşurate în ultima săptămână

de Covasna Media | 411 vizualizări

Poliţiştii covăsneni acţionează în permanenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi pentru menţinerea climatului de siguranţă pe raza judeţului.

În perioada 15-21 iulie 2016, în urma acţiunilor desfăşurate zilnic de poliţişti, au fost constatate 19 infracţiuni, 9 persoane bănuite de săvârşirea unor fapte penale fiind depistate în flagrant de oamenii legii.

De asemenea, au fost aplicate 828 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 184.000 de lei, dintre acestea 94 fiind pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială prevăzute de Legea 61/1991, iar alte 17 pentru fapte de natură economică.

Pentru abateri de la normele de circulaţie rutieră prevăzute de OUG 195/2002, poliţiştii covăsneni au aplicat 356 de sancţiuni contravenţionale, dintre acestea 80 fiind pentru depăşirea limitei legale de viteză. Tot pentru abateri rutiere au fost reţinute 17 permise de conducere, dintre care 2 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, precum şi 17 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii vor acţiona în continuare pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor şi pentru descurajarea celor care comit fapte antisociale.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliţie Nicoleta Marin

 

 

Teme articol: poliţie sanctiuni
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.