ACTUALITATE 31 martie 2016

Peste 400 de copii s-au bucurat de Ziua Porţilor Deschise – eveniment organizat de I.P.J. Covasna cu prilejul Zilei Poliţiei Române

de Covasna Media | 87 vizualizări

Vremea frumoasă a fost de partea poliţiştilor la organizarea Zilei Porţilor Dechise, aşa că sute de copii au făcut o vizită oamenilor legii pentru a le spune la mulţi ani de Ziua Poliţiei Române.

Joi, 31 martie a.c., peste 400 de copii au participat împreună cu învăţătorii şi profesorii lor la evenimentul în cadrul căruia cei mici au putut vedea o mică parte din ceea ce înseamnă activitatea poliţiştilor.

Au fost prezentate autospecialele din dotare, armamentul poliţiştilor, iar la eveniment au participat şi reprezentanţi ai Asociaţiei „Salvatore” din Sfântu Gheorghe care le-au explicat copiilor câteva reguli de prim ajutor, ce să facă în situaţia în care găsesc o persoană inconştientă sau cum să reacţioneze în alte situaţii de urgenţă. De asemenea, au fost distribuite şi pliante cu recomandări preventive, iar reprezentanţii antidrog Covasna au prezentat şi ei informaţii cu caracter preventiv.

Câinii poliţişti au fost principala atracţie a evenimentului şi au captat atenţia celor mici care, spre bucuria lor, au avut oportunitatea să se plimbe cu autospecialele de poliţie. De asemenea, la unul dintre standurile amenajate un specialist criminalist le-a arătat copiilor cum se face o amprentare, iar aceştia au plecat acasă şi cu un suvenir de neuitat.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliţie  Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.