ACTUALITATE 19 noiembrie 2012

Performanțe extraordinare pentru Radu Cotarcea din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 313 vizualizări

Cel mai de succes reprezentant al debate-ului din Sfântu Gheorghe, fostul campion național Radu Cotarcea reușește un sezon competițional foarte bun și în acest an. Înainte de a participa la Campionatele Mondiale de la sfârșitul anului, lumea dezbaterilor din întreaga lume își dă întâlnire la două dintre cele mai prestigioase turnee, Oxford și Cambridge, desfășurate la doar o săptămână distanță.

Două finale pe echipă și primul vorbitor al competiției la Oxford

Săptămâna trecută, în echipă cu un coleg din Cluj, Octavian Buta, Radu Cotarcea a reușit să ajungă până în finala competiției, împreună cu încă 3 echipe din lume, și cu un scor individual excelent a reușit să obțină titlul de cel mai bun vorbitor al acestei ediții a Oxford Open.

Tot în finala de 4 echipe au reușit să ajungă în acest weekend și la Cambridge, Radu și Octav demonstrând din plin că sunt una dintre echipele redutabile pe plan internațional.

Tab-master la Saint George City of Debate VII

După ce anul trecut a fost directorul de turneu al competiției noastre, în martie 2013, la Saint George City of Debate VII avem privilegiul să-l avem tab-master al competiției și, în prima zi a turneului, Radu Cotarcea va ține un curs pentru debaterii prezenți la manifestare.

Mădălin Guruianu, Coordonator Debate Club Saint George

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.