ACTUALITATE 10 iulie 2009

Pătuţuri noi în grădiniţele din Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 286 vizualizări
Printr-o rectificare de buget aprobată miercuri, în şedinţă extraordinară, Consiliul Local (CL) Sfântu Gheorghe a aprobat direcţionarea a 100.600 lei către şase grădiniţe din oraş, în vederea achiziţionării a 420 de pătuţuri. În plus, una dintre grădiniţele ce vor primi cele mai multe pătuţuri - 108, Grădiniţa Gulliver, va primi un plus de 5.000 de lei pentru amenajarea sălilor pentru servirea mesei şi procurarea vaselor pentru transportarea alimentelor, ca urmare a

Printr-o rectificare de buget aprobată miercuri, în şedinţă extraordinară, Consiliul Local (CL) Sfântu Gheorghe a aprobat direcţionarea a 100.600 lei către şase grădiniţe din oraş, în vederea achiziţionării a 420 de pătuţuri. În plus, una dintre grădiniţele ce vor primi cele mai multe pătuţuri - 108, Grădiniţa Gulliver, va primi un plus de 5.000 de lei pentru amenajarea sălilor pentru servirea mesei şi procurarea vaselor pentru transportarea alimentelor, ca urmare a înfiinţării a două grupe cu program prelungit.

În cadrul aceleiaşi rectificări de buget, CL Sfântu Gheorghe a aprobat şi suplimentarea cu 28.910 lei a bugetului Teatrului Tamasi Aron, în vederea finalizării lucrărilor la acoperişul clădirii acestuia. Instituţia de cultură a mai primit totodată 250.000 de lei pentru amenajarea unei săli studio, însă suma a fost de fapt tăiată de la un alt proiect de investiţie, ce privea modernizare sălii de spectacol a Teatrului - realizarea unei noi pardoseli pentru aceasta.

Monica Rizea

Teme articol: fonduri CL gradinita patut
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.