ACTUALITATE 16 noiembrie 2009

Păsări rare pe Lacul de la Reci

de Covasna Media | 217 vizualizări
[singlepic=580,250,250,,left]Migraţia păsărilor face ca în această perioadă pe Lacul de la Reci să apară tot felul de specii rare, unele chiar de mare, care pot fi fotografiate de iubitorii de natură şi de înaripate. Potrivit preşedintelui Asociaţiei Rara Avis, Kelemen Laszlo, zilele acestea pe lac a apărut califarul alb – o specie de mare care cuibăreşte în Marea Neagră şi Delta Dunării. Pasărea a putut

Migraţia păsărilor face ca în această perioadă pe Lacul de la Reci să apară tot felul de specii rare, unele chiar de mare, care pot fi fotografiate de iubitorii de natură şi de înaripate.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei Rara Avis, Kelemen Laszlo, zilele acestea pe lac a apărut califarul alb – o specie de mare care cuibăreşte în Marea Neagră şi Delta Dunării. Pasărea a putut fi văzută în trei exemplare, iar în afară de ea alte specii rare pe care le putem vedea la Reci doar în perioada migraţiei sunt raţa cu cap castaniu, raţa fluierătoare, raţa suliţă, gâsca de semănătura, gârliţa mare, egreta mare, cormoran mare, cufundar mic, cufundar mare şi altele.

A.S.

Teme articol: Rara Avis Reci califarul alb
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.