ACTUALITATE 23 octombrie 2016

Pacienţii se vor putea programa online pentru internare la Spitalul de Recuperare Cardiovasculară din Covasna

de Agerpres | 1315 vizualizări

Spitalul de Recuperare Cardiovasculară din staţiunea Covasna va implementa, în scurt timp, un sistem de programare online care va face mai accesibilă şi transparentă internarea bolnavilor, a declarat vineri managerul instituţiei, Ştefan Joos.

Potrivit acestuia, în spital sunt trataţi anual peste 14.000 de pacienţi din toată ţara, dar numărul celor care solicită internarea este mult mai mare, prin urmare există liste de aşteptare spre nemulţumirea unora dintre ei.

„Lucrăm acum la un sistem online de programare, suntem în faza destul de avansată, urmează ca la începutul lunii viitoare partenerul nostru să ne pună la dispoziţie platforma. (…) Dorim să venim în întâmpinarea pacienţilor printr-un sistem transparent prin care ei pot să consulte pe site-ul spitalului numărul de locuri în orice moment. Tot acolo pot găsi locul unde pot obţine programare pentru tratament şi, nu în ultimul rând, va fi un instrument managerial prin care noi să deţinem controlul asupra programărilor, să ştim în orice moment numărul pacienţilor şi capacitatea care va fi ocupată în orice lună a anului. (…) Va fi un sistem foarte transparent”, a spus Ştefan Joos, într-o conferinţă de presă.

Directorul medical Mihaela Suceveanu a precizat că Spitalul de Recuperare Cardiovasculară din Covasna este unicul cu acest profil din ţară, iar tratamentul de aici se bazează pe îmbinarea factorilor naturali (aer, ape minerale, mofete) cu tratamentul clasic.

Spitalul de Recuperare Cardiovasculară Covasna a fost înfiinţat în anul 1960 şi se află în subordinea Ministerului Sănătăţii.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Observatorul, 24 octombrie 2016
Ne-am fi bucurat sa aflam si noutati despre desfasurarea concursului de manager din spital. Cum a fost posibil ca sub obladuirea dlui manager, cu stiinta acestuia si cu participarea directa a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.