ACTUALITATE 5 martie 2009

Păcăleală cu ferestre şi uşi

de Covasna Media | 593 vizualizări

Potrivit Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (OJPC) Covasna, o firmă din Sfântu-Gheorghe, ce executa la comandă uşi şi ferestre, a dispărut cu banii clienţilor, după ce aceştia au plătit diverse avansuri. Inspectorul şef al OJPC Covasna, Onica Csaba, a explicat că firma Saga Construct avea două magazine de prezentare unde prelua comenzi, unul în Sfântu-Gheorghe şi altul în Târgu Secuiesc.

Reclamaţia asupra înşelăciunii a venit iniţial din partea unui păcălit, care a achitat un avans de 300 de lei firmei de uşi şi ferestre, dar nu a mai primit comanda nici până în prezent, deoarece firma a... dispărut. După reclamaţia depusă de omul din Târgu Secuiesc, au mai apărut şi alţi păgubiţi, însă cercetările iniţiale au scos la iveală faptul că firma a intrat în faliment iar patronul acesteia este de negăsit. Cu toate acestea, lichidarea propriu-zisă a firmei nu s-a realizat încă, existând posibilitatea ca cei păgubiţi să acţioneze prin instanţele de judecată pentru a-şi recupera banii.

Potrivit lui Onica Csaba, Poliţia a preluat cazul semnalat la OJPC Covasna, cercetările aflându-se în derulare. „Vrem să atragem atenţia oamenilor asupra acestor întâmplări, pentru ca acest gen de înşelăciuni să fie făcute publice, în vederea luării de măsuri”, ne-a mai declarat şeful OJPC Covasna.

Monica Rizea

Teme articol: OPC OJPC pacaleala usi ferestre
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.