ACTUALITATE 23 aprilie 2009

Oraşul Baraolt nu are buget

de Covasna Media | 493 vizualizări
Primarul Nagy Istvan (PCM) acuză un boicot al consilierilor UDMR

Oraşul Baraolt nu are încă un buget votat, primarul Nagy Istvan (PCM) acuzând un „abuz“ din partea consilierilor UDMR pe această temă. Primarul a declarat că au rămas singura localitate din judeţ care nu are încă un buget votat, deşi a fost dezbătut, iar ca urmare a acestui fapt au probleme. „Este un abuz al consilierilor UDMR, n-au propus nimic, niciun amendament, nicio

Primarul Nagy Istvan (PCM) acuză un boicot al consilierilor UDMR

Oraşul Baraolt nu are încă un buget votat, primarul Nagy Istvan (PCM) acuzând un „abuz“ din partea consilierilor UDMR pe această temă. Primarul a declarat că au rămas singura localitate din judeţ care nu are încă un buget votat, deşi a fost dezbătut, iar ca urmare a acestui fapt au probleme.

„Este un abuz al consilierilor UDMR, n-au propus nimic, niciun amendament, nicio contestaţie, au zis că nu sunt de acord”, a declarat primarul. Potrivit acestuia, CL Baraolt este format din 5 consilieri PCM, 5 UDMR şi 4 independenţi împărţiţi câte doi între cele două formaţiuni. Dintre consilieri, 3 de la UDMR au votat împotriva bugetului şi 3 s-au abţinut, iar 4 au lipsit.

„Îl mai introduc joia viitoare bugetul“, a spus primarul. Valoarea bugetului oraşului Baraolt ajunge la 13,4 milioane de lei, potrivit edilului suma fiind cu nimic mai mare ca cea de anul trecut, ba dimpotrivă, în timp ce salariile profesorilor şi alte cheltuieli sunt în continuă creştere.

Dezacordul din Consiliul Local Baraolt nu este o noutate, în plus primarul Nagy Istvan s-a plâns în repetate rânduri că localitatea sa nu primeşte bani din fondul de rezervă al Guvernului, în urma proiectelor de hotărâre întocmite la Consiliul Judeţean. Cauza invocată de primar ar fi că nu are culoarea politică potrivită, amintind că şi oraşul condus de alt primar PCM (Târgu-Secuiesc, n.r.) are probleme din această cauză.

Potrivit primarului, consilierii UDMR îl boicotează pentru a întoarce nemulţumirea oamenilor asupra sa.

Ana Sidon

Teme articol: UDMR PCM Baraolt buget
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.