ACTUALITATE 4 noiembrie 2012

Olosz Gergely, prins cu 163 km/h

de Agerpres | 65 vizualizări

Deputatul UDMR a rămas fără permis de conducere pentru trei luni.

Deputatul UDMR Covasna Olosz Gergely a rămas fără permis de conducere după ce a fost depistat vineri conducând un autoturism cu viteza de 163 de kilometri/oră.

Comandantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna, dr. Ioan Popa, a confirmat că Olosz Gergely a fost depistat conducând cu viteză excesivă pe DN 13, între localităţile Sfântu Gheorghe şi Câmpu Frumos. Acesta a fost amendat şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de trei luni.

„Noi ne facem datoria (...) Avea 163 de kilometri la oră, a fost amendat şi i s-a suspendat permisul”, a spus Ioan Popa.

Olosz Gergely a recunoscut că a greşit şi a mai spus că oamenii legii au acţionat legal, menţionând, totodată, că „legea e egală pentru toată lumea”.

Olosz a fost ales în urmă cu patru ani deputat în colegiul Târgu Secuiesc şi va candida la alegerile din 9 decembrie tot pe listele UDMR pentru un mandat de senator în judeţul Covasna. Luna trecută acesta a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru trafic de influenţă în formă continuată, fiind acuzat că în perioada 2007-2008 când a fost preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare a Energiei (ANRE) ar fi cerut peste 500.000 de euro şi 400.000 de lei în schimbul atribuirii unor contracte oneroase.

Olosz a susţinut în permanenţă că este nevinovat şi a catalogat trimiterea sa în judecată de către procurorii DNA drept o „gafă profesională inacceptabilă”, menită să-l demigreze şi să-i compromită candidatura. Dosarul a fost înaintat spre judecare Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.