ACTUALITATE 29 iunie 2009

O tânără riscă să rămână paralizată din cauza lipsei de experienţă a şoferului

de Covasna Media | 557 vizualizări
O tânără de numai 19 ani din Ghelinţa riscă să rămână paralizată după ce maşina în care se afla s-a răsturnat pe marginea drumului, într-un accident petrecut duminică dimineaţa. Incidentul a avut loc pe drumul dintre Ghelinţa şi Catalina – DJ 121 F -, iar la volanul autoturismului se afla S.Csaba, de 19 ani din Târgu-Secuiesc. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP), şoferul obţinuse carnetul în urmă cu doar două săptămâni,

O tânără de numai 19 ani din Ghelinţa riscă să rămână paralizată după ce maşina în care se afla s-a răsturnat pe marginea drumului, într-un accident petrecut duminică dimineaţa.

Incidentul a avut loc pe drumul dintre Ghelinţa şi Catalina – DJ 121 F -, iar la volanul autoturismului se afla S.Csaba, de 19 ani din Târgu-Secuiesc. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP), şoferul obţinuse carnetul în urmă cu doar două săptămâni, iar la momentul accidentului se plimba cu maşina, însoţit de patru prieteni.

Viteza excesivă şi lipsa de experienţă l-au trimis însă direct în şanţ, într-un moment în care el a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina pe marginea drumului.

Tânărul a scăpat nevătămat, dar M. Rosza Erika, de 19 ani, din Ghelinţa, a suferit o fractură a coloanei vertebrale. Ea se afla pe bancheta din spate a maşinii.

Fata a fost internată pentru tratament şi investigaţii la Spitalul Judeţean Braşov. Alţi doi tineri care se aflau în spate, unul de 18 şi altul de 19 ani, au fost răniţi uşor. Acum, S. Csaba este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Ana Sidon

Teme articol: Ghelinţa accident
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.