ACTUALITATE 13 iulie 2017

O nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminică

de Agerpres | 1203 vizualizări

Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 30 iunie 2017 este programată duminică, 16 iulie 2017, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, a anunțat, joi, Ministerul Finanțelor Publice (MFP).

„Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 16 iulie 2017, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare“, se arată în document.

Potrivit sursei citate, extragerea va avea două etape. Astfel, în prima etapă, va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 31, iar în cea de-a doua vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Loteriei Române pentru o perioadă de minim 30 de zile.

„Extragerea va fi realizată cu urnele și bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto. Comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, al ANAF și al Loteriei Române. Bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de tragere. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF“, conform MFP.

AGERPRES

 

 

 

Teme articol: extragere bonuri fiscale
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.