ACTUALITATE 20 decembrie 2013

O faptă bună de Crăciun și la Școala Gimnazială „Váradi József” [FOTO]

de Covasna Media | 221 vizualizări

Cu o săptămână înainte de sosirea sărbătorilor de iarnă, elevii de la Şcoala Gimnazială „Váradi József”din Sf. Gheorghe au oferit în dar, părinților și bunicilor, un spectacol de Crăciun. Surprizele pregătite de către elevi, sub îndrumarea profesorilor și a învățătorilor de la secția română, au fost  primite cu entuziasm de către spectatori. Spectacolul, intitulat sugestiv „Poveste de Crăciun”, a fost divers și bine structurat, elevii abordând cu talent genuri artistice diferite: de la poezii,  colinde, dansuri populare și moderne, până la scenete pe tema nașterii Mântuitorului.

Prin generozitatea sponsorului Vasile Bundan, Moș Crăciun a avut și anul acesta sacul plin de cadouri pentru toți copiii cuminți care au participat la serbarea de Crăciun.

Scopul acestui spectacol de Crăciun a fost cât se poate de nobil, și anume strângerea de fonduri pentru a oferi cadouri de Crăciun celor 21 de copii de la Centrul de Primire în Regim de Urgență „Prinț și cerșetor” din Sf. Gheorghe.

Prin această acţiune de strângere de fonduri, am dorit să aducem un zâmbet pe buzele copiilor de la centrul „Prinț și cerșetor” “, a spus doamna Luminița Gavrilă, director adjunct al Şcolii Gimnaziale „Varadi Jozsef”din Sf. Gheorghe. Ea a mulţumit tuturor celor care au oferit donaţii şi cadrelor didactice care s-au implicat în activitate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.