ACTUALITATE 1 februarie 2023

Modificări în procedura de avizare a evenimentelor publice care presupun restricţii de circulaţie

de Covasna Media | 843 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe anunţă organizatorii de evenimente că se modifică procedura de avizare a evenimentelor publice care presupun restricţii de circulaţie.

Astfel, organizatorul este obligat ca înainte de solicitarea avizului Comisiei de avizare a adunărilor publice din cadrul Primăriei, să solicite avizul Serviciului de Poliţie Rutieră din cadrul IPJ Covasna pentru restricţiile de circulaţie necesare.

Important! Având în vedere că Poliţia rutieră eliberează avizul cu cel puţin 5 zile lucrătoare înainte de organizarea evenimentului, iar cererea la Primărie trebuie depusă cu cel puțin 3 zile înainte de eveniment, organizatorii de evenimente sunt rugaţi să înceapă demersurile de avizare cu cel puţin 7-10 zile înainte de eveniment.

Pentru obţinerea avizului de la Poliţia rutieră trebuie depuse următoarele documente: cerere în care să fie trecute datele organizatorului, sectorul de drum afectat, perioada evenimentului şi date de contact ale persoanei responsabile; planşe cu reţeaua de drumuri publice din zona afectată; semnalizarea rutieră permanentă existentă şi cea temporară propusă.

De asemenea, traficul rutier se va desfăşura deviat pe rute ocolitoare stabilite de organizator sau de administratorul drumului şi avizate de Poliţia rutieră.

(Comunicat Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.