ACTUALITATE 2 martie 2010

Mobilierul produs în Covasna ajunge în magazinele de la Bucureşti

de Covasna Media | 366 vizualizări
Producătorii de mobilă din judeţul Covasna îşi vor putea prezenta produsele, din această lună, în zece magazine din Bucureşti, prin intermediul Cooperativei Mobilă şi Tapiţerie Bucureşti. 02mar2010-mobilaPreşedintele Asociaţiei Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii Covasna (ASIMCOV), Bagoly Miklos Levente, a declarat că s­a identificat, la nivelul Asociaţiei, o modalitate prin care producătorii de mobilă şi articole din lemn din judeţ să aibă posibilitatea de a­şi expune şi vinde produsele dincolo de judeţul Covasna. „Este vorba despre zece magazine ale Cooperativei de Mobilă şi Tapiţerie Bucureşti, în care, printr­-un

Producătorii de mobilă din judeţul Covasna îşi vor putea prezenta produsele, din această lună, în zece magazine din Bucureşti, prin intermediul Cooperativei Mobilă şi Tapiţerie Bucureşti.

02mar2010-mobilaPreşedintele Asociaţiei Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii Covasna (ASIMCOV), Bagoly Miklos Levente, a declarat că s­a identificat, la nivelul Asociaţiei, o modalitate prin care producătorii de mobilă şi articole din lemn din judeţ să aibă posibilitatea de a­şi expune şi vinde produsele dincolo de judeţul Covasna.

„Este vorba despre zece magazine ale Cooperativei de Mobilă şi Tapiţerie Bucureşti, în care, printr­-un comision care va fi stabilit la încheierea contractului, vor fi expuse produsele din Covasna. Am stabilit înţelegerea, vom face un contract, iar din luna martie, luând legătura cu cei interesaţi din judeţ, vom livra mobilier în magazine de pe tot teritoriul Bucureştiului, ceea ce e foarte important. Este important şi pentru producătorii din Covasna, care astfel vor avea deschidere, cât şi pentru cei din Bucureşti, care simt la rândul lor criza şi au nevoie de marfă cât mai variată spre expunere şi vânzare”, a explicat Bagoly.

Conducerea ASIMCOV a mai arătat că această ocazie este una deosebită pentru producătorii covăsneni, deoarece este pentru prima oară când ei vor avea puncte de desfacere directe în capitală, dincolo de eventuala clientelă pe care şi­au creat­o în timp în afara judeţului.

„Nu este vorba de a vinde produse ieftine, noi vrem să oferim produse bune, recunoscute pe piaţa de profil a oraşelor din România. Pentru a avea însă influenţă, este nevoie de o formă organizată, iar acest lucru se întâmplă acum pentru prima oară în ceea ce­i priveşte pe cei din domeniul lemnului”, a atătat, la rândul său, directorul executiv al ASIMCOV, Vajda Lajos, menţionând că astfel de acţiuni sunt dorite inclusiv pentru promovarea produselor tradiţionale ale Covasnei, astfel încât acestea să ajungă să fie cât mai cunoscute în întreaga ţară.

În acest proiect vor fi incluşi, întâia oară, cei 15 membri ai Asociaţiei Lemnarilor Ko­Fa, membră a ASIMCOV; aria de implicare în acest proiect va fi extinsă însă şi la nivelul altor producători de lemn şi mobilier din cadrul ASIMCOV, care nu sunt încă membri ai Ko­Fa.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.