ACTUALITATE 9 noiembrie 2009

Mixaj în sânii goi

de Covasna Media | 457 vizualizări
Miki Love, DJ- iţa care mixează cu sânii la vedere, a fost oaspetele special al [singlepic=551,250,250,,left]petrecerii de vineri seară din Clubul El Passo. Ajunsă cu o întârziere de două ore la Sfântu Gheorghe - deoarece s-a rătăcit în drum spre noi, Miki Love a acordat un scurt interviu, în exclusivitate pentru Observatorul de Covasna. - Cum ţi-a venit ideea unui asemenea show, cu sânii la vedere?

Miki Love, DJ- iţa care mixează cu sânii la vedere, a fost oaspetele special al petrecerii de vineri seară din Clubul El Passo.

Ajunsă cu o întârziere de două ore la Sfântu Gheorghe - deoarece s-a rătăcit în drum spre noi, Miki Love a acordat un scurt interviu, în exclusivitate pentru Observatorul de Covasna.

- Cum ţi-a venit ideea unui asemenea show, cu sânii la vedere?

Eram dansatoare topless înainte şi miam spus că merit mai mult, că pot să fac mai mult decât să fiu o simplă dansatoare. Am văzut exemple la alte fete DJ şi mi-am spus să încerc şi eu, de ce nu...

- Asta înseamnă că ai vrut să te faci remarcată?

Nu, nu am vrut să mă remarc ci doar să-mi dovedesc mie însămi că pot să fiu mai mult, atât, aşa a început totul.

- Cum reacţionează publicul?

Foarte bine, ca orice public - în general bărbaţii, care văd deci o femeie frumoasă dezbrăcându-se. Chiar şi fetelor le place, chiar am multe admiratoare, care mă caută să ne fotografiem, deci nu e o problemă.

- Există voci care spun că le imiţi pe unele fete DJ din afara ţării...

Eu nu imit pe nimeni; aşa, s-ar putea spune despre Shakira că o imită pe nuştiu ce altă cântăreaţă sau că Mariah Carey o imită pe Toni Braxton... Cred că fiecare e unic în felul său şi dacă m-am inspirat, nu înseamnă că şi copiez pe cineva. Eu am modalitatea mea proprie de a mă afirma.

- Silicoane sau nu?

Ştie toată lumea că am silicoane, nu mi-e ruşine să afirm asta, pentru că e ceva de care nu-mi pare rău şi, mă rog, toată lumea are în ziua de astăzi.

Teme articol: Miki Love El Passo topless sani
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.