ACTUALITATE 2 septembrie 2009

Miss Lady Rock şi Luna Amară la Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 598 vizualizări
Trupa Mercedes Band organizeză cea de-a cincea ediţie a Festivalului „Saint George Rock Night“

[singlepic=262,400,200,,left]Membrii trupei Mercedes Band organizează în data de 19 septembrie, la Clubul Doja din Sfântu-Gheorghe (fostul Excalibur), cea de-a V-a ediţie a Festivalului Saint George Rock Night, care aduce în faţa publicului formaţii ca Luna Amară, trupă clujeană consacrată calificată de organizatori drept trupa cu cea mai concretă ascensiune în underground-ul românesc al ultimilor zece ani şi care este şi cap de afiş în acest an.

Trupa Mercedes Band organizeză cea de-a cincea ediţie a Festivalului „Saint George Rock Night“

Membrii trupei Mercedes Band organizează în data de 19 septembrie, la Clubul Doja din Sfântu-Gheorghe (fostul Excalibur), cea de-a V-a ediţie a Festivalului Saint George Rock Night, care aduce în faţa publicului formaţii ca Luna Amară, trupă clujeană consacrată calificată de organizatori drept trupa cu cea mai concretă ascensiune în underground-ul românesc al ultimilor zece ani şi care este şi cap de afiş în acest an.

Unul dintre membrii Mercedes Band, Laci, spune că dorinţa lor a fost de a le oferi celor curioşi ocazia de a vedea trupe care nu au mai fost până acum în Sfântu-Gheorghe, şi de a asculta acest gen de muzică cântat de trupe care deşi poate nu apar atât de des la televizor, au o reală valoare şi o activitate foarte bogată în lumea underground de exemplu.

Pentru a face Festivalul şi mai interesant, organizatorii au gândit pentru acest an cea de-a doua ediţie a Concursului Miss Rockeriţa - Lady Rock Night.

Fără a fi un concurs de frumuseţe sau de apărut în costume de baie, iniţiativa îşi propune să premieze orginalitatea şi atitudinea concurentelor. Acestea se pot înscrie şi la faţa locului, într-o manieră spontană, şi vor participa la probe de genul „recunoaşteţi piesa rock“ sau „dans pe o piesă rock“.

„Nu este un concurs de frumuseţe, e mai mult de atitudine, a fost foarte apreciat de public la ediţia de anul trecut şi de aceea ne-am gândit să-l continuăm. Nu le impunem o costumaţie concurentelor, sunt libere să-şi folosească imaginaţia, va fi un juriu, şi vor fi premiate atitudinea şi originalitatea costumului”, a spus Laci.

Capul de afiş al Festivalului, Luna Amară, va avea în program piese de pe noul material „Don’t let your dreams fall asleep“ dar şi piese cunoscute de pe primele două albume.

La eveniment şi-au mai confirmat totodată prezenţa ICORY (Tg.Mureş – hardcore), câştigătorii ediţiei din 2003 a festivalului, CELEST (Braşov – rock progresiv), KATAPULT (Cluj-Napoca rock alternativ), HOT SNOW STORM (Gheorgheni - rock alternativ/grunge) şi gazda evenimentului MERCEDES BAND.

Festivalul va avea loc la Clubul Doja (fostul Excalibur) sâmbătă 19 septembrie 2009. Organizatorii aşteaptă înscrierea rockeriţelor pe adresa de mail rock.night@yahoo.com , iar premiile vor fi anunţate în curând, organizatorii anunţând însă că „Merită!“. Informaţii actualizate despre acest concurs şi despre întreg festivalul găsiţi pe www.rocknight.8k.ro

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Andrei, 3 septembrie 2009
eu stiu ca la fata locului se cumpara
blue, 3 septembrie 2009
Stie cineva de unde se procura biletele? Este cu intrare sau nu?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.