ACTUALITATE 6 noiembrie 2014

Misiunile jandarmilor din acest sfârșit de săptămână

de Covasna Media | 60 vizualizări

Jandarmii covăsneni vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona de competenţă, atât prin misiunile permanente, cât şi temporare, apărute la finalul acestei săptămâni. Astfel, vineri începând cu ora 14.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Zagon şi C.S.M. Paşcani, ce se va desfăşura pe stadionul comunal din Zagon.

Sâmbătă, de la ora 15.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal ce se va disputa între o echipă de selecţionată regională, formată din jucători ai echipelor din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş şi echipa FA RAETIA din Elveţia, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

În data de 10 noiembrie a.c. vor asigura buna desfăşurare a meciului de futsal dintre echipele Futsal Târgu Secuiesc şi C.S. Progresul Focşani, ce va avea loc la Sala Polivalentă din municipiul Târgu Secuiesc, începând cu ora 18.30.

Pe această cale, Jandarmeria Covasna informează că spectatorii la competiţiile sportive sunt obligaţi să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare către/de la locurile de desfăşurare a jocurilor sportive, în apropierea şi în interiorul bazelor sportive. Spectatorii au obligaţia de a prezenta, la solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă documentele de acces şi, după caz, actele de identitate. Vă asigurăm că jandarmeria îşi desfăşoară activitatea în interesul cetăţenilor, al comunităţii şi în sprijinul instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.