ACTUALITATE 7 iulie 2020

Mașină lovită de tren, la Malnaș Băi

de Daniela Luca | 4819 vizualizări

Conducătorul auto, un bărbat de 55 de ani, a fost rănit grav

Un accident rutier cu victimă s-a produs marți, 7 iulie, în jurul orei 10:00, la nivel cu calea ferată din localitatea Malnaș Băi. Conform IPJ Covasna, o mașină a fost accidentată de tren, iar șoferul a fost rănit grav. Conducătorul auto, un bărbat de 55 de ani, nu a respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată. CFR informează că, în urma impactului, locomotiva trenului, care circula pe ruta Oradea – Brașov, a fost avariată. Întârzierea preconizată a fost de peste două ore​. 

„Din primele verificări polițiștii au constatat că un bărbat de 55 de ani a condus un autoturism pe DC44 din localitatea Malnaș Băi, iar la intersecția cu calea ferată, nu a respectat semnificația semnalelor acustice și luminoase aflate în funcțiune fiind surprins și accidentat de un tren”, transmite IPJ Covasna, adăugând totodată că în urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto.

La o oră după producerea accidentului, circulația feroviară a fost reluată.

CFR informează pe pagina de Facebook că accidentul a avut loc la ieșire din stația CF Malnaș Băi.

„Trenul internațional 407-2, care circulă în relația Oradea - Brașov, surprinde și lovește un autoturism la trecerea la nivel, semnalizată cu instalație acustică și luminoasă (SAT), de la km 52+489. Trenul va fi reînscris în circulație după înlocuirea locomotivei, avariată în urma impactului, și finalizarea procedurilor întreprinse la locul accidentului, de către organele de anchetă”, se arată pe pagina de Facebook CFR Infrastructura.

Conform aceleiași surse, la ora 11:15 trenul și-a reluat călătoria, însă întârzierea preconizată a fost de peste două ore. 

Sursă foto: Facebook/CFR Infrastructura, ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.