ACTUALITATE 27 mai 2012

Marius Obreja a fost numit preşedinte al AVAS

de Covasna Media | 84 vizualizări

Premierul Victor Ponta l-a numit, vineri, pe liderul PNL Covasna, Marius Obreja, preşedinte al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).

Marius Obreja a declarat că noua funcție nu îi ridică niciun fel de necunoscute, deoarece este una clar pe direcție economică, domeniu în care noul șef AVAS și-a defășurat activitatea profesională până în prezent.

„Este o funcție importantă deoarece conectează mult mai bine județul Covasna la Capitală; relația mea cu primul-ministru va fi una directă, ceea ce va face mai ușoară transmiterea unor probleme existente în județ, prin asta consider că avem mult de câștigat. În ceea ce privește retribuția pe care o voi avea, acesta este ultimul aspect pe care l-am luat în considerare la acceptarea funcției, deoarece afacerea pe care am condus-o până acum mi-a asigurat un trai decent. În noua funcție știu ce am de făcut și este important ca toți cei din Covasna, care ajung să dețină funcții la București, să promoveze acest județ care a stat prea mult timp în umbră”, a declarat Marius Obreja.

Liderul PNL Covasna a condus în ultimii ani o societate producătoare de nutreţuri pentru animale, fiind anterior și administrator al acesteia. În trecut, Obreja s-a aflat și pe alte funcții de conducere în domeniul economic, conducând în anii ’90 o societate comercială cu sute de angajați, lucrând cu Fondul Proprietății de Stat și Oficiul de Recuperare a Creanțelor Publice.

(monicavajna.wordpress.com)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.