ACTUALITATE 26 septembrie 2023

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de polițiști

de Covasna Media | 1984 vizualizări

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au acționat, la data de 24 septembrie, pentru depistarea unui bărbat de 44 de ani, din județul Covasna, pe numele căruia Judecătoria Sfântu Gheorghe a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat definitiv la 4 ani și 3 luni de detenție, pentru infracțiuni la regimul rutier.

„La data de 24 septembrie  2023, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au acționat pentru depistarea unui bărbat de 44 de ani, din județul Covasna.

Pe numele acestuia Judecătoria Sfântu Gheorghe a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat definitiv la 4 ani și 3 luni închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier.

În urma activităților investigative întreprinse, bărbatul a fost depistat de polițiști și condus la sediul I.P.J. Covasna”, transmite IPJ Covasna.

Oamenii legii au precizat că după îndeplinirea formalităților procedurale, persoana a fost condusă, sub escortă, la penitenciar, în vederea încarcerării.

Conform datelor furnizate de IPJ Covasna, infracțiunile pentru care bărbatul a fost condamnat sunt conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.