ACTUALITATE 20 martie 2013

Mai mulți bani pentru proiectele de tineret

de Covasna Media | 103 vizualizări

Consiliul Județean Covasna a mărit fondul de tineret cu 33%

Organizațiile de tineret din județul Covasna au depus mai multe proiect de finanțare decât în anii trecuți, de aceea „răspunsul” Consiliului Județean a fost acela că a mărit fondul de tineret cu 33%.

În cursul zilei de miercuri, președintele CJ, Tamás Sándor, și președintele Comisiei de Tineret din cadrul CJ, Grüman Róbert, s-au întâlnit cu reprezentanții celor 45 de organizații de tineret care au depus proiecte la CJ. Tinerii au vorbit despre proiectele pentru care doresc să obțină finanțare, acestea fiind diverse – de la cursuri de perfecționare la tabere sau evenimente culturale.

„Am pus accent pe proiectele depuse de tineri, de aceea în urmă cu câțiva ani am înființat un fond de tineret. În ciuda bugetului limitat am reușit și în acest an să majorăm acest fond de la 75.000 la 100.000 de lei. Am luat această decizie pentru că sunt convins de faptul că dezvoltarea viitorului este condiționată de sprijinirea acțiunilor tinerilor” – a declarat Tamás Sándor.

Proiectele care au fost declarate câştigătoare şi vor primi finanţare de la bugetul judeţean vor fi anunţate în perioada următoare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.