ACTUALITATE 23 septembrie 2008

Mai multă curăţenie pe străzile din Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 515 vizualizări
150 de noi coşuri de gunoi urmează să fie montate pe străzile din oraş Societatea de salubritate Tega S.A. a achiziţionat 150 de coşuri de gunoi stradale care urmează să fie montate. Acestea vor înlocui o parte dintre coşurile vechi care sunt dezafectate, dar în cea mai mare parte va fi montată lângă scările de bloc în urma unor solicitări primite de la locatari. Pe lângă cele 150 de coşuri de gunoi, societatea a mai

150 de noi coşuri de gunoi urmează să fie montate pe străzile din oraş

Societatea de salubritate Tega S.A. a achiziţionat 150 de coşuri de gunoi stradale care urmează să fie montate. Acestea vor înlocui o parte dintre coşurile vechi care sunt dezafectate, dar în cea mai mare parte va fi montată lângă scările de bloc în urma unor solicitări primite de la locatari. Pe lângă cele 150 de coşuri de gunoi, societatea a mai achiziţionat 12 containere semisubterane din care două au fost deja montate, restul de 10 urmând să fie amplasate în perioada următore.

Ziua Mondială a Curăţeniei

Cu ocazia Zilei Mondiale a Curăţeniei, Tega a organizat ieri Ziua Porţilor Deschise atât la Depozitul de deşeuri cât şi la Centrul de colectare selectivă. Tot cu această ocazie s-a mai desfăşurat o sedinţă a Comisiei Economice din cadrul Primăriei Sfântu-Gheorghe la care a luat parte şi primarul Antal Árpád. În cadrul şedinţei s-a discutat despre strategia de dezvoltare a societăţii în urma căreia s-a dispus investirea sumei de 5 milioane de euro pentru a fi ridicate standardele Tega la cele europene. Antal Árpád s-a declarat mulţumit de activitatea societăţii, dar este nevoie de o dezvoltare a acesteia. „Având în vedere că are oinfrastructură care nu face faţă tuturor cerinţelor din acest oraş, trebuie să dezvoltăm această societate” a declarat edilul. În cadrul şedinţei s-a mai discutat de montarea a cât mai multe coşuri de gunoi în zona blocurilor, dar şi de importanţa curăţării drumului care duce către staţiunea Şugaş Băi care deşi este drum judeţean este folosit de locuitorii oraşului Sfântu-Gheorghe.

Viorel Iordan

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.