ACTUALITATE 21 martie 2010

Lupii la Bicfalău

de Covasna Media | 736 vizualizări
22mar2010-lupDupă ce la sfârșitul anului trecut ursul a dat iama într-o gospodărie din satul Bicfalău, comuna Ozun, acum e rândul lupilor să dea târcoale zonei. Primarul Raduly Istvan a atras atenția că cel puțin trei lupi umblă prin zonă și au omorât două căprioare zilele trecute, chiar în apropiere de casa lui și a unui vecin. Acum, primarul se teme ca nu cumva lupii să coboare în gospodăriile oamenilor, astfel că oamenii au fost

22mar2010-lupDupă ce la sfârșitul anului trecut ursul a dat iama într-o gospodărie din satul Bicfalău, comuna Ozun, acum e rândul lupilor să dea târcoale zonei.

Primarul Raduly Istvan a atras atenția că cel puțin trei lupi umblă prin zonă și au omorât două căprioare zilele trecute, chiar în apropiere de casa lui și a unui vecin.

Acum, primarul se teme ca nu cumva lupii să coboare în gospodăriile oamenilor, astfel că oamenii au fost anunțați să aibă grijă și să ia măsurile necesare pentru a se păzi de eventuale atacuri.

De asemenea, va fi sesizată și Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi.

Iarna trecută, în luna decembrie, ursul a mai atacat la Bicfalău, unde a omorât şase oi ale unui sătean şi dus a fost. Pădurarii l-au speriat şi oamenii speră că nu îl vor mai vedea în curând.

Ana Sidon

Teme articol: Bicfalău atac lupi
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.