ACTUALITATE 28 martie 2019

Lucrurile uitate își pot găsi stăpân nou la Szimpla

de Daniela Luca | 1035 vizualizări

Cei prezenți vor putea cumpăra, vinde sau schimba obiecte cu istorie

Pub-ul Szimpla din Sfântu Gheorghe organizează duminică, 31 martie, începând cu ora 13:00, un târg de vechituri, bazar sau talcioc, unde oricine are ocazia să vândă, să cumpere sau chiar să schimbe lucruri de care nu mai are nevoie, dar care încă mai sunt folositoare. Organizatorii pun la dispoziție mese pe care participanții își pot expune marfa, iar numărul acestora este limitat.

Dacă obiectele strânse de-a lungul anilor vă dau afară din casă și nu mai aveți loc în șifonier, soluția este simplă. Pub-ul Szimpla oferă șansa să vinzi  lucrurile de care nu mai ai nevoie și să pleci de la târg cu altele în schimb. În final toată lumea are de câștigat, cu atât mai mult, cu cât nu este percepută o taxă de participare.

„Adu cu tine orice obiecte de care te-ai săturat, care nu mai sunt la modă, care sunt uitate într-un colț, dar care mai sunt folositoare. Vă așteptăm cu drag!”, transmit organizatorii.

Pe lângă scopul pragmatic, acela de a oferi participanților șansa de se alege cu noi achiziții, târgul e și un prilej de socializare.

Cei interesați trebuie să anunțe organizatorii cât mai repede pentru că numărul meselor pe care participanții își pot expune marfa, este limitat.

Un eveniment similar s-a organizat la Szimpla în toamna anului trecut, iar majoritatea celor prezenți atunci, deja și-au rezervat masă pentru evenimentul de duminică.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.