ACTUALITATE 21 iulie 2021

Lista câștigătorilor la concursul „Noi aniversăm, Tu câștigi”

de Covasna Media | 544 vizualizări

Concursul „Noi aniversăm, Tu câștigi!”, lansat de Observatorul de Covasna cu ocazia marcării unui eveniment important în existența ziarului, 4.000 de ediții, a ajuns la final. Astfel, în urma tragerii la sorți, realizată cu ajutorul programului online random.org, cei 10 abonați care au câștigat premiile în valoare totală de 4.000 de lei sunt următorii: 

Locul 1 - un mini sejur romantic la Castelul Daniel din Tălișoara, în baza unui voucher de 900 de lei: 

A) MARIA ZBARCEA

Locul 2 -  voucher de 700 de lei la Cristine Optik: 

A) MARIANA BURGUS

B) MIHAELA NICHILI

Locul 3 – voucher Coresi Shopping Center (Brașov) a câte 300 de lei pentru cumpărături: 

A)  PETRUȚA MUNTEANU

B) ADRIAN NICHIFOR

C) CONSTANTIN BOCICOR

Locul 4 - vouchere de câte 200 de lei la Librăria LibriM din Sfântu Gheorghe: 

A) ULPIU BĂDULESCU

B) IOAN DOBRINAȘ

C) ADRIAN BUTOI

D) ROMULUS BOCÂRNEA. 

Potrivit regulamentului concursului, fiecare din cei 10 abonați declarați câștigători va primi, pe lângă unul din premii, și un abonament gratuit la ziarul Observatorul de Covasna, valabil până la sfârșitul anului 2021. Cei care au deja abonament de un an pentru 2021 vor primi un abonament de un an pentru anul 2022. 

Abonații câștigători vor fi contactați de echipa redacției, în perioada următoare, pentru a fi informați despre modul în care pot intra în posesia premiilor. 

Ediția tipărită a ziarului Observatorul de Covasna a împlinit marți, 20 iulie 2021, 4.000 de numere. Mai mult, publicația noastră aniversează în 2021 și 18 ani de la înființare. Au fost ani cu bune și cu rele, cu suișuri și coborâșuri, care ne-au pus de multe ori la încercări cărora ne mirăm și astăzi că am reușit să le facem față și să ne ducem misiunea mai departe.

Profităm de această ocazie să transmitem din nou că nimic din tot ce s-a întâmplat în cei 18 de ani de viață ai ziarului nostru nu ar fi fost posibil dacă cititorii noștri nu ne erau alături și nu ne demonstrau cu fiecare prilej cât de mult contează munca noastră pentru ei, cât apreciază eforturile noastre și câtă încredere au investit în noi. Știm că suntem pentru ei o publicație de referință la nivel local și intenționăm să rămânem mereu astfel.

Fidelitatea cititorilor noștri a fost răsplata, dar și motivația noastră de a merge mai departe. De aceea, când am depășit acest nou prag – de 4.000 de numere și 18 ani de existență – am vrut să răsplătim la rândul nostru cititorii fideli cu premii pe măsură. Așa a luat naștere concursul „Noi aniversăm, Tu câștigi!”, lansat luna trecută și căruia acum îi punem punct. 

Felicitări câștigătorilor și mulțumim tuturor participanților!

Echipa Observatorul de Covasna

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.